Hirdetés

Elképesztő jelmezeket láthattunk a gamescom 2024 cosplay versenyén

|

A szakmai zsűri 6 kategóriában jutalmazta a legjobbakat, több ezer eurónyi nyereményt osztottak ki.

Hirdetés

A gamescom a videojátékok rajongóinak Mekkája: nemcsak a hétvégi játékosok, hanem a legnagyobb fanatikusok olvasztótégelye is, ahol mindenki megtalálhatja a kedvenceit, függetlenül attól, hogy a legmenőbb hardverek, a legújabb játékok, vagy épp ritka gyűjtői darabok érdeklik-e. Természetesen a cosplay szerelmesei sem maradnak ki, az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is egy nagyszabású cosplay versenyen villantották meg jelmezeiket a rajongók.

A több mint egy órás show-t élőben közvetítették is a gamescom csatornáján, így nemcsak a helyszínre kilátogatók, hanem az online nézők is szavazhattak kedvenceikre.

Hirdetés

A két közönségkedvenc kategória mellett összesen 6 díjat adott át a szakmai zsűri: az első 3 legmenőbb teljes performansz mellett díjazták a legjobb ruhát, a legjobb páncélt, valamint a legjobb sminket/parókát is.

Az első helyezett a nagy visszatérő Borderlandsből inspirálódó Blink lett, ami senkit nem lepett meg, egészen elképesztő az a jelmez, amit lerakott az asztalra, ő húzta be a helyszíni rajongói szavazatokat is. Jutalmul több mint ezer euró pénzdíjat, egy 3D nyomtatót, Fitbit okosórát, gamer fülest, és egy kreatív fotózást is nyert.

Érdemes megnézni a fenti videót, hasonlóan fantasztikus jelmezek láthatók benne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)