Hirdetés

Bejelentettek egy új Dying Lightot, amiben visszatér egy régi ismerős

|

A Techland a gamescom nyitóműsorán rántotta le a leplet a Dying Light: The Beastről.

Hirdetés

A Dead Islanddel és a Dead Island: Riptide-dal megmutatta a Techland, hogy ért a zombis játékokhoz, a Dying Lighttal és a Dying Light 2-vel pedig tökéletesre csiszolta a formulát. A stúdió egyúttal arról is tanúbizonyságot tett, hogy mennyire szívén viseli a játékainak és közösségének a sorsát, ezért extrém hosszú ideig, folyamatosan bővíti új tartalmakkal és fejlesztgeti a projektjeit: példának okáért a 2022-ben megjelent Dying Light 2: Stay Human még mindig bővül, két évvel később is. 

A közelmúltban lelepleződött, hogy a Techland bejegyeztetett egy vadonatúj védjegyet, a Dying Light: The Beastet, amelyből az következett, hogy vagy egy olyan önálló futtatható kiegészítőt kapunk, mint a The Following, vagy egy spin-offot készül bejelenteni a fejlesztőcsapat. 

Hirdetés

A gamescom Opening Night Live keretében megejtett beharangozással egyértelművé vált, hogy az utóbbiról van szó: a Dying Light: The Beast főhőse Kyle Crane, aki a Dying Light és a Dying Light: The Following protagonistája volt, ebben az önálló zombis kalandban pedig egy elszeparált vidéki régióban bukkan fel, évekig tartó brutális kísérletek után szabadul ki. Crane-nek azonban rá kell jönnie, hogy több forog kockán, mint a bosszú. Akciódús és hangulatos a bejelentés, kattanjatok rá: 

A Dying Light: The Beast egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, de azt elárulta a Techland, hogy PC-re (Steam, Epic Games Store), valamint PlayStation és Xbox konzolokra szánják. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)