Hirdetés

Az Alien, A dolog és a Halálhajó keresztezése lesz The Dark Pictures Anthology következő felvonása

|

PC-re és konzolokra egyaránt megjelenik az Unreal Engine 5-tel készülő sci-fi horror, a Directive 8020.

Hirdetés

Miután szakított a Sonyval, és összebútorozott a Bandai Namcóval, a Supermassive Games a tévés antológiasorozatok ihlette koncepcióval állt elő: kiválasztott nyolc horrorsztorit, amelyeket két évadra bontva, önálló játékokként kívánt piacra dobni, összefűzve egy laza narratív kerettel. A terv megvalósítása már félútnál tart, ugyanis a Man of Medan (2019), a Little Hope (2020), a House of Ashes (2021) és The Devil in Me (2022) megjelenésével a stúdió letudta az első évadot.

Bár időközben más projekteket is bevállalt, mint a The Quarryt (2022), a Dead by Daylight univerzumába helyett The Casting of Frank Stone-t (szeptember 3-án érkezik), valamint a Little Nightmares III-at (2025-ben jön), eredeti ígéretéről sem feledkezett meg. Jövőre folytatódik a The Dark Pictures Anthology.

Hirdetés

Az évadnyitó szerepe a Directive 8020 címet viselő sci-fi horrornak jutott, amelynek főszereplőjéül a James Bond- és Marvel-filmek színésznőjét Lashana Lynchet választották az alkotók. Az általa megformált Brianna Young a Cassiopeia legénységének tagjaként a haldokló Földről menekülni óhajtó emberiség számára keres új otthont. A milliárdok sorsáról döntő küldetés veszélybe kerül, amikor 12 fényévnyire a bolygónktól az űrhajó kényszerleszállást hajt végre, pontosabban lehuhan a reménysugárnak gondolt Tau Ceti f-en. Hamar kiderül azonban, hogy a planéta nem lakatlan, bárki alakját tökéletesen lemásolni képes földönkívüliek törnek Brianna és társai életére.

Az Unreal Engine 5-tel készülő kaland során használhatunk fegyvert, lopakodhatunk, de a legfontosabb, hogy túljárjunk az idegenek eszén, és lehetőleg olyan döntéseket hozzunk, amelyek következtében nem indul meredek zuhanásnak a legénység még élő tagjainak létszáma.

Ami a megjelenést illeti, konkrét dátum még nincs, a kiadás terheit is magára vállaló Supermassive Games 2025-ös premierrel kalkulál PC-n, PS5-ön és Xbox Series X|S-en.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)