Hirdetés

Még Shroud is dolgozott ezen az új kompetitív lövöldén, itt az első trailer, hamarosan te is kipróbálhatod

|

A Spectre Divide egy indie csapattól érkező kompetitív lövölde, amely a kis csapatokra és taktikus élményre koncentrál.

Hirdetés

A Mountaintop Studios nemrég bemutatta első projektjét Spectre Divide néven. Egy kompetitív 3v3 lövöldéről van szó, ahol kisebb pályákon fogjuk játszani a jól ismert bomba lerakós/hatástalanítós módot.

Sci-fi világban játszódik az akció, így rengeteg kütyüvel felszerelve érkezünk majd a csataterekre, de nem lesznek nagy Ultimate képességek vagy nagyobb, meccseket megfordító varázslatok. A Spectre Divide különlegessége a Duality rendszer lesz.

Minden karakternek lesz egy klónja, amit lerakhat valahová a pályára. Karakterünk esetleges (vagy inkább valószínű?) halálakor a klónnal folytathatjuk a meccset, de a egyébként is helyet cserélhetünk vele, ha úgy érezzük, hogy máshol nagyobb szükség lenne ránk, vagy másik szögből könnyebb lenne leszedni az ellenfelet.

Hirdetés

Mivel indie vállalkozásról van szó, a szakértői konzultáció kifejezetten fontos volt a Spectre Divide felépítésekor. Ebben segített Shroud, aki véleményével, és hozzáértésével formálta a játék jövőjét. Az első trailerben ő is felbukkan a fejlesztőkkel és a Spectre Divide fontosabb elemeivel együtt.

Az ötletek érdekesek, és a vizuális tálalás megkapó, de kétséges, hogy manapság mennyi esélye van egy új lövöldének a piacon. Ha érdekel benneteket a játék, akkor annak Steam aloldalán már feliratkozhattok az első tesztalkalomra.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)