Hirdetés

Az XDefiant vezére reagált a kritikákra, komoly változások jönnek a játékban

|

Rubin elismerte, hogy hibáztak, és a visszajelzések nyomán módosítják a fejlődési rendszert.

Hirdetés

Az XDefiant meglepően szép indulást hozott, és az FPS az azt követő hetekben is megtartotta rajongóinak jelentős részét. Ugyanakkor nem mindenki elégedett, és a főbb kritikák között a fejlődési görbe is ott szerepel. A játékosoknak meccseket kell pörgetniük ahhoz, hogy növeljék a Mastery szintjüket, de ez jelenleg lassú és szenvedős folyamat. Ezt akarják most helyrerakni a fejlesztők.

A Ubisoft San Francisco feje ismerte el, hogy nagyon hosszúra nyújtották a dolgot. Mivel a Mastery rendszer az egyetlen valódi fejlődési rendszer a játékban, ezért attól féltek, hogy az emberek túl gyorsan a grind végére érénének, és utána nem lennének további céljaik.

Hirdetés

A félelmeik alapján hozott döntéseik visszaütöttek, így a következő frissítésben 3000 pontról 1500-ra fogják csökkenteni a szintlépésekhez szükséges tapasztalati pontokat. A Mastery fegyverskineket még mindig ugyanazokon a szinteken fogjuk felnyitni, így összességében 14 százalékkal lesz gyorsabb a grind, mint eddig.

Egyelőre nem tudni, hogy a fenti változtatások mikor lépnek életbe, de mi nem lepődnénk meg, ha néhány nap múlva felbukkanna a Weapon Mastery-t finomító tapasz. 

Ti mit gondoltok? Így jobb lesz az XDefiant élménye?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)