Hirdetés

Már tudjuk, hogy mikor érkezik az új Alien-játék

|

Friss trailerrel árulta el a Survios az Alien: Rogue Incursion megjelenési dátumát.

Hirdetés

Idén és jövőre is új izgalmak várnak az Alien-rajongókra: ami a passzív örömöket illeti, épp most kezdik el vetíteni a mozik az Alien Romulust (kritikánkat itt találod, de ha egy másik véleményre is kíváncsi vagy, olvasd el a Puliwood írását is), aztán 2025-ben bemutatkozik a franchise történetének első élőszereplős sorozata is Alien: Earth címmel. Videojátékos fronton pedig jelenleg két alkotás létezéséről tudunk, a jövőre várható Aliens: Firetream Elite 2-t még nem jelentették be hivatalosan, az Alien: Rogue Incursion viszont már átesett a formális bemutatkozáson.

A VR-élményekre szakosodott Survios stílszerűen április 26-án, az Alien-napon rántotta le a leplet a belsőnézetes akció-horrorról, amelyet a hivatalos leírás szerint rajongók csinálnak rajongóknak. Hogy valóban sikerül-e eltalálniuk a rajongók ízlését, az december 19-én fog kiderülni, akkor debütál ugyanis az Alien: Rogue Incursion olyan VR-platformokon, mint a Meta Quest 3, a PlayStation VR2, valamint a SteamVR.

Hirdetés

A kizárólag kompatibilis headsettel átélhető kaland során egy tengerészgyalogos, Zula Hendrick bőrébe bújunk, hogy aztán csupa olyan eseménynek váljunk a részesévé, amilyeneket a filmekben is láthattunk. A fejlesztők immerzív játékélményt, intelligens, a mindenkori környezet adottságait kihasználva támadó, a játékos által csapott zajra érzékeny xenomorfokat, ismerős arzenált és kemény küzdelmeket ígérnek.

Kíváncsian várjuk, mit sikerül mindebből megvalósítaniuk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)