Hirdetés

Társasjáték készült a Monopoly mobilos variációjából

|

Igen, a Hasbro egy társas ihlette mobiljátékból csinál társast.

Hirdetés

Valószínűleg nem omlana össze sem a társasjátékpiac, sem a Hasbro, ha nem jelenne meg évente több Monopoly-variáció, de a vállalat ezt láthatóan nem akarja megkockáztatni. 2023-ban jelent meg a Monopoly GO!, egy a népszerű, ám a hobbi rajongóinak körében gyakran megcsapkodott társasjáték által ihletett mobiljáték, amit tipikus, a platformra jellemző elemekkel dobtak fel, és azt remélték tőle, hogy így nagyon sok pénzt fog hozni.

A terv bejött: 2023 legtöbb pénzt termelő új mobiljátéka lett, és havonta 200 millió dollárt keresnek vele úgy, hogy 10 millióan játszanak naponta.

Hirdetés

Na, ebből készült most egy kis méretű társas, amit teljesen másképp kell játszani, mint magát a Monopolyt. A játékosok saját táblákkal rendelkeznek, bankot rabolnak, szabotálják egymást, és az nyer, aki először épít négy emelet magas épületet. Pénzzel egyáltalán nem kell benne bánni, gyorsan pörög, és nevéhez hűen hordozható.

Egyelőre az amerikai Target üzlethálózat boltjaiban, illetve az Amazonon kapható, nem tudni, Magyarországra mikor jut el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)