Hirdetés

Megvásárolható A cápa LEGO készlet, ami határozottan nem gyerekeknek szól

|

Spielberg 1975-ös klasszikusa ihlette a kockagyár legfrissebb, prémium kategóriás modelljét.

Hirdetés

A LEGO mostanában rengeteg gyönyörű készletet rakott össze a felnőtt rajongóknak. A cápa ihlette modell is elsődlegesen nekik szól, és nem csak azért, mert az építőelemek között apró darabkák is vannak.

Steven Spielberg 1975-ös A cápa című filmjét sokan a "blockbuster" mozik nyitányának tartják. A történelem egyik legjobb produkciója számtalan alkotót és mozirajongót megihletett, akik azóta saját karriert futottak be az iparban.

Hirdetés

Nem csoda hát, hogy Jaws LEGO készlet elsődlegesen a gyűjtőknek szól. Az 1497 építőelemből álló hajó és cápa párosa egy saját kis emelvényt is kapott, aminek köszönhetően tényleg nagyon jól néz ki egy polcra kiállítva. Az építőelemek mellett kapunk minifigurákat is, melyek Martin Brodyt, Matt Hoopert és Sam Quintet ábrázolják.

A készletet 63 990 forintért rendelhetjük meg a LEGO Magyarország weboldalán keresztül. Akit érdekel a cucc, annak érdemes lesz lecsapnia rá: ezek a modellek gyorsan el szoktak fogyni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)