Hirdetés

Kiváló társasjátékok digitális változatát szerezheted most meg nagyon olcsón

|

Ha magányodban is gyakorolgatnád A Mars terraformálását vagy a Fesztávot, csapj le erre a csomagra!

Hirdetés

A társasjátékoknál az élmény része, hogy másokkal együtt játsszuk őket, hiába jelenik meg egyre több társas szólómóddal. Azonban nem mindig gyűlik össze a csapat, vagy csak kedvünk támad nyomni egy menetet, amikor épp nincs más a közelben. Én például rendszeresen Love Letterözök és Ticket to Ride-ozok a gép ellen, ha van 10 szabad percem - bár ezek a játékok nem részei a Humble Bundle új csomagjának, sok más kiváló cím igen. 

A Board Game Night with Dire Wolf and Friends csomag összesen 13 elemet tartalmaz. Aki a minimum összeget, 6,44€-t fizeti ki, a Rootot (amiről itt írtunk bemutatót), a Scythe: Digital Editiont és a Sagradát húzhatja be, illetve kap egy 50%-os kedvezménykupont a Root: The Rivelfolk Expansionhöz, ami magyarul Vízinépek kiegészítő néven kapható.

Hirdetés

9,20€-ért ezek mellé jár a Fesztáv és a Munchkin digitális változata, illetve a The Unnatural Axe (Fajtalan fejsze) kiegészítő 30%-os kedvezménykuponja is.

A harmadik szint 13,81€-nál indul, ebbe a csomagba a fentieken túl beletartozik A Mars terraformálása a Prelude (Kezdetek) és a Hellas & Elysium DLC-val, valamint az Everdell is.

Aki mindent akar, 16,57€-ért megkaphatja még a Calicót, illetve a Dune: Imperiumot, melynek dobozos kiadásáról itt áradoztunk.

A csomag bevételeinek egy része a World Wildlife Fund, avagy a WWF számlájára megy. Még 11 napotok van eldönteni, kell-e nektek, vagy sem.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)