Hirdetés

Jön a Karácsonyi lidércnyomás LEGO, azt is tudjuk, mikor és mennyiért

|

Az időzítés nem biztos, hogy hibátlan, de a LEGO bemutatta és hamarosan piacra is dobja az új készletét.

Hirdetés

A LEGO újra és újra lenyűgöz bennünket A Gyűrűk Ura készletekkel, a Dungeons & Dragons szettekkel és egyéb csodákkal. A következő nagy dobásuk valószínűleg nem lesz akkora siker, mint Völgyzugoly, de sokan így is imádni fogják.

Az IDEAS program keretében valósulhat meg a Tim Burton Karácsonyi lidércnyomása ihlette hivatalos LEGO készlet. Az alapvetően ijesztő karácsonyi filmnek szánt produkció azonban nem Halloweent, és nem is a karácsonyt célozta meg.

Hirdetés

A Karácsonyi lidércnyomás 2024. szeptember 6-tól lesz megvásárolható a LEGO üzletekben 82 490 forintért. A több építményből és minifigurából álló készletet kifejezetten 18 év feletti gyűjtőknek szánják, és az egészet 2193 elemből állíthatjuk majd össze. Ami a figurákat illeti, azokból nyolcat kapunk: Rosszcsont Jack, Sally, Mikulás, Bikfic, Kópic, Nyápic, Zéró, a kutya és egy megépíthető, 2 arckifejezéssel rendelkező polgármester.

Ti lecsaptok majd a készletre, vagy valamelyik másik LEGO modellre gyűjtötök?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)