Hirdetés

Hivatalos LEGO Fortnite készletek érkeznek, köztük egy Battle Busszal

|

Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt szól a világ kedvenc kockás cégének új termékvonala.

Hirdetés

A LEGO egyik pillanatról a másikra lett kulcsfontosságú eleme a Fortnite digitális homokozójának. A LEGO Fortnite egy nagyon szórakoztató kis túlélős kaland, ami sikerrel lazított le bennünket két feszültebb battle royale menet között. Ettől függetlenül a világ régóta várta, hogy a LEGO Fortnite logója fizikai, kézzelfogható játékok dobozain is ott feszítsen, és hamarosan végre erre is sor kerülhet. Idén ősszel ugyanis magad is összerakhatod a kedvenc battle busodat.

A LEGO négy Fortnite készletet mutatott be, melyek közül a Battle Bus és a Pealy Bone magasan kiemelkednek. Ezek a modellek részletes rekreációi a játék ikonikus elemeinek, de ennek fényében meglehetősen borsos áron is kínálják őket: a két előbbi készlet darabja 42 990 forintba kerül.

Hirdetés

Az egy fokkal szerényebb Supply Llama már 16 990-ért elvihető, míg a Durr Burger már "csak" 5 990 forintba fog kerülni. Mindegyik modell 2024. október elsején érkezik majd.

Ha egyébként nem akartok fizikai készletekre pénzt költeni, akkor az ingyenesen játszható LEGO Fortnite még mindig ott van mindenki számára. A játék letölthető és pörgethető PC-n, mobilokon, Switchen és PlayStation és Xbox konzolokon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)