Hirdetés

Ha rajongsz az X-Menért, ez a LEGO készlet is tetszeni fog

|

Több mint 3000 elemből álló LEGO X-Men készlet érkezik hamarosan, tele minifigurákkal.

Hirdetés

A Ms. Marvel sorozat, valamint a Deadpool & Rozsomák után egyre aktuálisabbá válik, hogy az X-Men csapata csatlakozzon az MCU-hoz. Nem tudjuk, ez pontosan mikor fog megtörténni, a Marvel Filmes Univerzum ütemezésében jelenleg csak dátum és cím nélkül szerepel egy projekt, és nem elképzelhetetlen, hogy ezt 2027 után, a következő két Bosszúállók filmet követően lövik majd el.

A LEGO ettől teljesen függetlenül készíthetne újabb és újabb készleteket, viszont egy kis csavarral az X-Men '97 animációs sorozathoz kapcsolódóan érkezik november 4-én az X-Men: Az X-birtok (76294) szett, mellyel az egyetlen probléma, hogy a termékleírásban Farkasnak nevezik Rozsomákot.

Hirdetés

A 38 cm széles szett különlegessége, hogy a hat szobája, valamint a három tetőelem külön-külön rakható össze, így akár közösségi program is lehet az összeállítása, valamint bármikor szétpattinthatjuk, hogy benézzünk az egyes helyiségekbe. Az egyikben Rozsomák hever az ágyában, egy másik egy osztályterem és könyvtár, de a Cerebrónak és a harci kiképzésnek, is jutott egy-egy szoba.

Ami a figurákat illeti, a motorozó Rozsomák, X Professzor, Ciklon, Küklopsz, Vadóc, Jégember, Gambit, Püspök, Magneto és Jean Grey harcolhat az Őrrobottal.

A készlet 134990 Ft-ba kerül, további infók és képek a fenti linken találhatók.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)