Hirdetés

A maga módján még aranyos is A cápa ihlette LEGO-készlet

|

Spielberg filmjének egy legendás jelenetét idézi meg az 1497 elemből álló modell.

Hirdetés

Star Wars- és Marvel-rajongók helyett most az 1975-ös Spielberg-klasszikus, A cápa kedvelőit célozta meg a LEGO, akik augusztus 6-ától vihetik haza az 1497 építőelemből álló, 35x20x59 cm-es készletet, mely a címszereplő és a hajó legendás találkozását örökíti meg.

A fedélzeten láthatjuk Martin Brody rendőrfőnök, Matt Hooper és Sam Quint minifiguráját, valamint egy térképet is a kabinban.

Hirdetés

A modell elejére felpattinthatunk egy plakettet, rajta az "Ehhez egy nagyobb hajó kéne" ("You're gonna need a bigger boat.") idézettel. Nem annyira részletgazdag, mint más modellek, de így is jól mutat majd a polcon, és az ára is barátibb: 63990 Ft-ba kerül.

A szetthez a LEGO egyébként egy kisfilmet is készített, ezt itt lehet megtekinteni

Mivel ez is a LEGO Ideas programban született meg, egy rajongónak köszönhetjük az alapokat, amiket aztán a LEGO tervezői segítettek finomítani. Tervezője Johnny Campbell, aki elmondta, képkockánként haladt végig a filmen, hogy minden részletet jól megfigyelhessen és beépíthessen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)