Hirdetés

A Baldur's Gate 3 színészei együtt D&D-ztek, a felvételt te is megnézheted

|

Ki ne szeretné látni Astariont és Karlachot egy új kalandban?

Hirdetés

A Dungeons & Dragons idén ünnepli 50. születésnapját, ami tökéletes alkalmat adott a Gen Con stábjának egy különleges kaland összeállításához. A Gen Con egy kifejezetten társasokra és asztali szerepjátékokra specializálódott esemény, ahol a Wizards is bemutatott ezt-azt, és összehozott egy élő műsort a jelenlévőknek. Erre a műsorra két jól ismert színészt, Neil Newbont (Astarion) és Samantha Béartot (Karlach) is meghívta.

A két Baldur's Gate 3-ban alakító színész történetét Aabria Iyengar vezette, míg Anjali Bhimani és Brennan Lee Mulligan játékosként segítették őket.

Hirdetés

A kaland egyébként Karlach és Astarion visszahívása mellett az új D&D szabályrendszer demózására és a Wizards of the Coast digitális, 3D-s eszköztárának bemutatására is szolgált.

Az új Dungeons & Dragons szabálykönyv szeptember 17-én érkezik, amit az új Dungeon Masters Guide követ november 12-én. Az új kiadás utolsó alapköve, a Monsters Manual 2025. február 18-án jelenik meg.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)