Hirdetés

Több Horizon játék is megjelenhet, mire a harmadik rész elkészül

|

A Guerrilla egyelőre nem a Forbidden West folytatására fókuszál.

Hirdetés

Az, hogy a Horizon Zero Dawn 2017-es sikere után érkezett egy folytatás, nem meglepő, de arra nem számítottunk, hogy elkészülhet a LEGO Horizon Adventures, ahogy arra sem, hogy a Horizon Zero Dawn Remasteredöt máris aktuálisnak érzi a Sony. Mindkettő megjelenik néhány héten belül, ám egyik sem a Guerrillánál készül: előbbit a Studio Gobo, utóbbit a Nixxes gondozza. (És egyébként a VR-exkluzív Call of the Mountain is inkább a Firespite munkája, mint a szériát megteremtő csapaté.)

A Guerrilla mindeközben nem a Forbidden West folytatásán dolgozik, annak megjelenése még hosszú évekre lehet a mindig jól értesült Jason Schreier elmondása szerint, aki a Spawn Wave podcastban mesélt arról, mit tud.

Hirdetés

Ő úgy értesült, előbb az a könnyed online játék jön, amiből már egy kép és némi videó is kiszivárgott korábban, majd ezt követheti a harmadik történetközpontú rész. Az viszont kérdéses, hogy a következő játékok sikere vagy sikertelensége hogyan hat a folytatásra, és ha esetleg az online játék megbukik, az a széria végét jelenti-e.

A Zero Dawn remasterével október 31-étől, a LEGO Horizon Adventures-szel november 14-étől játszhatunk majd. Netflixes sorozat nem lesz.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)