Hirdetés

Szétverték a Prince of Persia: The Lost Crown fejlesztőcsapatát, hiába volt az év egyik legjobb játéka

|

A Ubisoftnak, úgy tűnik, ez sem jött be, így a tehetséges fejlesztőket más csapatokba helyezte át.

Hirdetés

Erősen nyitotta az évet a januárban megjelent Prince of Persia: The Lost Crown, amit, mint a linken olvasható tesztünkben láthatjátok, mi is nagyon szerettünk, de a szakma egésze is azt gondolta róla, hogy a franchise-t megérte így feltámasztani. Sajnos úgy tűnik, nem hozta a várt eredményeket, mert a fejlesztőcsapat tagjai már máshol, máson dolgoznak.

A francia Origami írt arról, hogy a Ubisoft Montpellier a Beyond Good & Evil 2 készítése közben kiégett fejlesztői végre úgy érezték, egészséges körülmények között dolgozhatnak valamin, amit nagyon élveznek, de a Ubisoft néhány héttel a The Lost Crown megjelenése után bukásnak titulálta a projektet, mert nem álltak jól az eladások, és elvetette egy folytatás, valamint a Mask of Darkness kiegészítő utáni további tartalmak elkészítésének lehetőségét.

Hirdetés

Azóta mindenki olyan projekteken dolgozik, amiktől a Ubisoft nagyobb sikert remél. A játék vezető producere, Abdelhak Elguess azt nyilatkozta, hogy hisz a The Lost Crown hosszútávú sikerében, és most arra fókuszálnak, hogy egyre több játékoshoz juttathassák el: a közelmúltban történt steames indulás mellett télen érkezik a maces verzió is. Megerősítette, hogy a legtöbb fejlesztő már máson dolgozik, ahogy azt is elmondta, további "Prince of Persia élményekre" számíthatunk a jövőben.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)