Hirdetés

Rekordot döntött a Diablo 4 a Steamen, amit a Vessel of Hatrednek köszönhet

|

A Blizzard legfrissebb kiegészítője új magasságokba emelte a játékosszámot.

Hirdetés

Ma rajtolt el a Diablo IV új kiegészítője, a Vessel of Hatred, és vele együtt az alapjáték hatodik szezonja, valamint egy nagyszabású ingyenes frissítés, így azoknak a játékosoknak is bőven van okuk visszanézni a Blizzard akció-szerepjátékába, akik egy forintot sem akarnak rá költeni pluszban.

Ez meg is hozta az eredményt: bár az alapjáték elérhető Game Passban is (a kiegészítő nem kerül bele a Microsoft szolgáltatásába), ennek ellenére a Steamen most vadonatúj játékoscsúcsot ért el. 

Hirdetés

A hír írásakor 42812-en játszanak egy időben a Diablo IV-gyel, de a csúcs 46014 volt a SteamDB adatai szerint - ez rekordot jelent, ugyanis a korábbi legmagasabb játékosszám 39782 volt, amit négy hónappal ezelőtt mértek. Szóval a Vessel of Hatred és az új szezon együtt igencsak visszacsábította a rajongókat, noha a kiegészítő debütálása nem ment zökkenőmentesen. 

A megjelenést például több órán át kellett késleltetni egy kisebb technikai probléma miatt, ami számos negatív véleményt eredményezett a Steamen: 207 felhasználó visszajelzése alapján többnyire negatív az összesített értékelés. Jelenleg is érkeznek jelentések néhány elhúzódó problémáról - Adam Fletcher, a Blizzard egyik munkatársa például elismerte, hogy a játékosok véletlenszerűen elveszíthetik a hozzáférésüket a Vessel of Hatredhez, de azonosították a hibát, és már tesztelik a megoldást, amely a következő gyorsjavításban benne is lehet. Az átmeneti megoldás egyelőre a kijelentkezés és visszalépés, vagy a nem Spriritborn karakterre való váltás, majd  visszalépés. 

Nálatok gond nélkül fut a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)