Hirdetés

Reagált a Take-Two fejese arra a pletykára, hogy náluk készül a következő FIFA játék

|

Valóban a FIFA 2K-ben talál majd méltó riválisra az EA Sports FC?

Hirdetés

Még mielőtt szeptember 20-án megjelenne az EA Sports FC 25, elstartol az ingyenes UFL is, ami valószínűleg nem fenyegeti majd érdemben az Electronic Arts focisjáték-sorozatának piacvezető helyzetét, de jó látni, hogy vannak még próbálkozások.

Felmerült korábban egy pletyka, hogy a sportjátékok világában szintén jártas 2K Sportsszal barátkozhat össze a FIFA szervezet, így az NBA 2K játékok mellett új szériát indíthat a kiadó. Erre reagált most Strauss Zelnick, a Take-Two anyavállalat fejese.

A befektetők tájékoztatóján elmondta, úgy látja, az EA Sports FC bármilyen vetélytársának esetében számos problémával kellene számolni. Kiemelte, hogy az NBA-vel, az NFL-lel vagy az MLB-vel szemben a FIFA nem biztosít jogokat a játékosokhoz, csapatokhoz vagy ligákhoz, így sokkal több féllel kellene tárgyalni.

Hirdetés

Még az is lehet, hogy a FIFA bevonása nélkül könnyebben össze lehetne hozni egy olyan focis játékot, amiben a legnagyobb csapatok szerepelnek, de tény, hogy a márkának, amit több évtizeden át használt az EA, van ereje.

"Tisztában vagyunk vele, hogy nagyon nehéz egy jó szimulátort készíteni konzolokra, sok időbe telik, ám ha jól csinálod, a felhasználóid nagyon lojálisak és elhivatottak lesznek."

- tette hozzá Zelnick, és megegyezte azt is, a mobilos Top Eleven sorozattal már sikert értek el, és összességében elégedettek sportjáték-kínálatukkal.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)