Hirdetés

Nem fogy jól a Star Wars Outlaws, a Ubisoft részvényei zuhannak

|

Nagy reményeket fűzött a kiadó a Star Wars Outlawshoz, de a kezdeti számok nem biztatóak.

Hirdetés

Nem lett rossz a Star Wars Outlaws, csak középszerű - nagyjából ez volt a kritikusok konszenzusa a Ubisoft augusztus végén megjelent játéka kapcsán. A középszerűség sajnos ma már sokszor nem elég, egymást érik az izgalmas újdonságok, van miből válogatni, a játékosok pénzügyi kerete meg szűkös.

A Midcap Partners elemzőcég egyik munkatársa, Charles-Louis Planade a Reuters hírügynökségnek arról számolt be, hogy a Ubisoft részvényeinek látványos zuhanása az XDefiant a várthoz képest alacsonyabb népszerűségének, valamint az Outlaws gyenge startjának köszönhető. A részvények 2015 óta nem voltak olyan alacsony értékűek, mint most.

Hirdetés

Egy korábbi pénzügyi jelentésben a Ubisoft pénzügyi vezetője, Frederick Duguet még nagyon bízott az Outlaws sikerében, de most már inkább úgy tűnik, az Assassin's Creed Shadowsra érdemes számítaniuk - elvégre mégis csak egy teljes értékű AC lesz, Jaszuke-botrány ide vagy oda.

Pontosan nem ismert, hogy az elemzők milyen információkból dolgoznak, de a játékok népszerűségének megítéléséhez most már aktívan figyelik a Twitch-nézőszámokat is, amik nem túl ígéretesek. A Ubisoft még nem reagált.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)