Hirdetés

Nagyon szomorú látni, mennyien játszottak a Sony új shooterének nyílt bétájával

|

A hétvégén bárki kipróbálhatta, milyen élményt kínál a Concord, de a lehetőséggel riasztóan kevesen éltek.

Hirdetés

Azt nem állíthatjuk, hogy a Sony egyáltalán nem érzi, hogyan kell jól csinálni a live service művészetét, hiszen az idei évben egyszer már óriási sikert aratott a Helldivers 2-vel, de nem lepődnénk meg, ha a 2021-es Destruction AllStars sorsára jutna a Concord is, amit a közelmúltban két hétvégén is ki lehetett próbálni.

Egészen szórakoztató, ám szerkesztőségen belül is erősen megoszlanak róla a vélemények - végső soron azonban nem az számít, hogy mi vagy a hangos kisebbség mit gondol, hanem hogy mennyien játsszák.

Hirdetés

A SteamCharts mérései alapján sajnos PC-n nem sokan. Bár a PlayStation 5-ös számokra nem látunk rá, a steames változat nyílt bétáját legfeljebb 2363-an pörgették egy időben, ami szörnyen kevés. A Throne and Liberty bétájával, ami ugyancsak a múlt héten vált elérhetővé, egy ponton 57 880-an játszottak egyszerre - mivel a Concord egy 5v5-ös online shooter, a TaL meg egy MMORPG, nem valószínű, hogy egymástól szipkáztak volna el játékosokat, ahogy az sem, hogy a Once Human vagy a The First Descendant népszerűsége okolható a helyzetért.

Ha egy játékot még ingyen is csak ennyien próbálnak ki, bátor vállalás lesz 39,99 eurót kérni érte. Kicsit több mint egy hónap múlva, augusztus 23-án kerül sor az éles startra, hacsak a visszajelzések után nem dönt a csapat a halasztás mellett.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)