Hirdetés

Kukában landolt a The Sims 5?

|

Úgy tűnik, a Maxis mégsem készíti el a The Sims sorozat következő részét.

Hirdetés

Két évvel ezelőtt jelentette be a The Sims sorozatot gondozó Maxis, hogy Project Rene néven valami újdonságon dolgozik, és a fejlesztésbe bevonta a legnagyobb rajongókat is, akik tanácsaikkal, ötleteikkel segíthették a nyílt világú életszimulátor fejlesztését.

Már egy ideje voltak arra utaló jelek, hogy a projekt nem halad jól, és ezekből a közelmúltban egyre több bukkant fel. Számos egykori alkalmazott távozott a csapattól, volt, aki a LinkedIn profilján a The Sims 5-öt már törölt projektként emlegette, míg egy másik fejlesztő azt írta, visszatért a The Sims 4-hez a Project Rene-től.

Hirdetés

Az Electronic Arts és a Maxis egyelőre semmi hivatalosat nem jelentett be, úgyhogy amíg nyilvánosan el nem ismerik, hogy vége, addig még bizakodhatunk. Az idén 10. születésnapját ünneplő The Sims 4 továbbra is népszerű, készülnek hozzá frissítések is: a Lovestruck kiegészítő július 25-én fog megjelenni. Ráférne a szériára egy újrakezdés, de amíg ennek pillanata el nem érkezik, a Maxis igyekszik kihajtani a negyedik részből, amit lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)