Hirdetés

Két ügyvezetőt is kineveztek a PlayStation élére

|

A távozó Jim Ryan helyére június 1-jén egy japán és egy európai vezető kerül.

Hirdetés

Tavaly szeptemberben jelentette be Jim Ryan, hogy 30 év után elhagyja a PlayStation kötelékét, és október óta Hiroki Totoki, a Sony Group Corporation elnöke látta el a feladatait. Kellett némi idő, míg a cégnek sikerült kitalálnia, kit állítson Ryan helyére, de végül megszületett a lehető legjobb megoldás: két ügyvezetővel folytatódik a munka.

Az egyik Hermen Hulst, aki korábban a Guerrilla Games vezetői pozíciójából a PlayStation Studios élére került, így a Sony belsős fejlesztőcsapatait irányította, június 1-jétől pedig hivatalos titulusa szerint a Sony Interactive Entertainment stúdióiért felel ügyvezetőként. Társa a 20 éve a cégnél dolgozó Hideaki Nishino, aki a PlayStation platformért lesz felelős. Mindketten Totoki alatt dolgoznak majd.

Hirdetés

Hamarosan az is kiderül, hogyan alakultak a cég pénzügyi eredményei az elmúlt negyedévben, illetve milyen tervekkel vág neki a következő időszaknak. Nagy exkluzívok biztosan nem lesznek, a PC-s törekvések erősödhetnek - érkezhet a God of War Ragnarök és a The Last of Us Part II Remastered is.

Mint sok más iparági szereplő, a PlayStation is megfogyatkozott a közelmúltban: 900 alkalmazottjától vált meg a cég, és bezárta a London Studiót, amely kiváló VR játékokat készített.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)