Hirdetés

A Warcraft egykori fejese igazgatja a továbbiakban a Dungeons & Dragonst

|

Egyik masszív fantasy univerzumból a másikba ugrott.

Hirdetés

John Hight, a Warcraft franchise menedzsere néhány hónapja otthagyta pozícióját, és Holly Longdale-re ruházta át feladatait. Amíg Holly az új WoW kiegészítők beindításával van elfoglalva, addig John új világokat látogatott meg, és végül a Wizards of the Coast mágusainál kötött ki.

A Hasbro büszkén jelentette be, hogy Hight vette át a Wizards of the Coast elnöki székét, és egyben ő felel majd a cég Digital Gaming részlegéért is, neki lehet majd kiabálni a videojátékok minősége miatt (ami nem lenne új élmény számára).

Hirdetés

Hight az új feladatai mellett menedzselni fogja a Hasbro összes játékos mellékágát, és a digitális licencszerződéseket is. A Warcraft egykori fejese a Dungeons & Dragons és a Magic: The Gathering minden ágába belenyúlhat majd, és legfőképp a virtuális megoldásokért lesz felelős. Ez tökéletesen a profiljába illik, miután évtizedekig terelgette a Blizzard fantasy ágát.

Sok sikert kívánunk Johnnak és csapatának, lévén a következő D&D videojátéknak a Baldur's Gate 3 minőségét kell megcéloznia, és nem szabad nagyot vétenie.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)