Hirdetés

A SMITE 2 fejlesztése döcögösen halad, leépíti csapatát a Hi-Rez

|

Tegye fel a kezét, aki még sosem hallotta azt a mondatot, hogy: "átszervezés történik a játékunk hosszútávú jövőjének biztosítása érdekében".

Hirdetés

Valaki elszámolhatott valamit, mert a SMITE 2 láthatóan nem megy olyan jól, mint ahogy azt a Hi-Rez Studios szerette volna. A cég elnöke, Stewart Chisam egy hosszas Twitter posztban tudatta a világgal, hogy ki kell rúgnia embereket, és bár számot nem közölt, az elmondottak alapján jelentős leépítésről lehet szó.

Chisam konkrétan megemlítette a marketing és kiadási osztályt, az Evil Mojo, G&A és Titan Forge csapataikkal együtt. A kirúgott dolgozók nagy része rendszereken és skineken dolgozott.

Hirdetés

A közlemény értelmében Chisam alatt még mindig egy nagy csapat fog dolgozni a SMITE 2-n ("nagyobb, mint, amekkora SMITE 1 csapata volt életciklusának jelentős részében"), és az erőforrásaikat majdnem teljesen az új címre összpontosítják. A jövőben csak kisebb tapaszokra számíthatunk a Paladinshoz, és a SMITE 1-hez. A srácok teljes egészében a SMITE 2 játékmenetére koncentrálnak.

"A célunk a SMITE 2-vel, hogy a lehető legjobb játékot szállíthassuk le a közösségnek, amit a 2030-as évek nagy részében élvezhetnek majd."

A SMITE 2 alfája már elindult, de a tényleges, F2P megjelenés valamikor jövőre lesz esedékes. Ezt a tervet a kirúgások ellenére sem módosították egyelőre.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)