Hirdetés

A Devil May Cry és a Dragon's Dogma játékok rendezője lelép a Capcomtól

|

Meghatározó munkatárstól búcsúzik a japán kiadó.

Hirdetés

Néhány napja érkezett a hír, miszerint Hideaki Itsuno távozik a Capcomtól. A Devil May Cry és Dragon's Dogma sorozatok apja otthagyja a céget 30 és fél év szolgálat után.

Hideaki vezetése alatt mindkét franchise felvirágozhatott. A Devil May Cry 5 a széria legjobb epizódja lett, és bár a Dragon's Dogma II nem döntögetett rekordokat, az idén megjelent folytatás friss köntösbe húzta a klasszikus RPG formuláját. Akárhonnan nézzük, Hideaki távozása nagy veszteség a Capcomnak.

Mi lesz most a mesterrel a 30 éves szolgálat után? Nos, marad az iparban.

Hirdetés

Hideaki már be is jelentette, hogy egy új játékon fog dolgozni egy új csapattal. A küldetésének továbbra is azt érzi, hogy gyönyörű és mókás játékokat hozzon el az arra fogékony közönségnek. Arról egyelőre nem érkezett jelentés, hogy a Capcomnak mik a tervei az érintett szériákkal.

Akármi is következzék innentől, a Devil May Cry és Dragon's Dogma sorozatok erős alapokon állnak, és biztos, hogy Hideaki nélkül is van értelme folytatni ezeket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)