Hirdetés

A Detroit: Become Human nem jelent meg minden platformra, mégis iszonyú sokat vettek belőle

|

Nem hittük volna, hogy 2024-ben még a Detroitról fogunk számot adni, de a számok elég lenyűgözőek ahhoz, hogy érdemes legyen megemlékezni a Quantic Dream csodájáról.

Hirdetés

Aki végigjátszotta, már tudja, hogy a Detroit: Become Human lehengerlően szívszorító csomagba szedte össze a Quantic Dream minden korábbi tapasztalatát. A döntéseink és reakcióink által vezérelt filmszerű kalandjáték a közeli jövő veszélyeire hívta fel figyelmünket, és a kezünkbe adta olyan karakterek életét, akik áldozatokból forradalmárokká lettek.

Az eredetileg PlayStation 4-re fejlesztett Detroit: Becom Human egyébként is szépen indított megjelenésekor, de a PC-s port új lendületet adott a játéknak, ennek pedig meg is lett az eredménye.

Hirdetés

A Quantic Dream nagy örömmel tájékoztatta arról a nyilvánosságot, hogy a Detroit: Become Human átlépte a 10 millió eladott példányszámot PC-n és PlayStation konzolokon.

"Elképesztően hálásak vagyunk mindannyiótoknak, amiért játszottatok a játékunkkal. Ez a világot jelenti nekünk, és nélkületek nem lennénk ott, ahol most vagyunk."

A Detroit: Become Human még a PlayStation 4 exkluzív címként jelent meg 2018 májusában, a Sony gondozásában, és az egyik első nagy exkluzív Sony-játék volt, ami 2019 decemberében felbukkant az Epic Games Store-on. 2020 júniusában aztán a Steamre is eljutott, de más platformokon, így a Microsoft és a Nintendo konzoljain máig hiába keressük.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)