Hirdetés

2024 van, de a Ubisoft még mindig nem mondott le az NFT-kről - új projekttel próbálkoznak

|

Soha ne add fel! Soha ne hátrálj meg! Még akkor sem, ha már mindenki feladta.

Hirdetés

Nem hibáztatnánk senkit azért, ha megfeledkezett volna a Ubisoft 2021-es, Quartz nevű próbálkozásáról. A francia játékóriás egy saját NFT platformmal akarta forradalmasítani a játékipart, ami olyan "jól" sikerült nekik, hogy hónapokkal később földbe is állt az egész.

A kutyának nem volt kedve foglalkozni a blokklánccal, és az NFT piac szépen lassan bedőlt, erről már testvérlapunk a PCW tavaly írt egy átfogó helyzetjelentést. Erről valószínűleg senki sem szólt a Double Jump.Tokyónak, aki épp a Champions Tactics: Grimoria Chroniclesszel akar betörni az NFT-bizniszbe a Ubisoft segítségével.

Egy PVP alapú taktikai RPG-ről van szó, ahol a karaktereink NFT-k lesznek.  A Ubisoft és a Double Jump is nagyon izgatottnak tűnik az ötlettől, feltehetően egyedül vannak ezzel.

Hirdetés

A stúdió elnöke, Hironobu Ueno így nyilatkozott:

"A Ubisofttal való együttműködés hatalmas mérföldkő számunkra. Alig várjuk, hogy fedezhessük fel a digitális birtoklás és web3-as játékélmény lehetőségeit. Az, hogy összeállhattunk egy ilyen legendás kiadóval, lehetővé teszi nekünk, hogy a továbbiakban is kiemelkedő élményeket építhessünk, és felgyorsíthassuk a web3 technológia befogadását világszerte."

A Ubisoft tavaly óta emlegeti a Champions Tacticsot, de nagy marketingkampányt nem épített köré. A 2023-as év végén kiadtak 9 999 "Warlords NFT-t" az Ethereum láncon, ezeket pedig ingyen lehetett megszerezni. Az NFT-ket használható karakterekre lehet majd beváltani a játékban.

Ha valamiért kíváncsiak lennétek a játékra, akkor itt feliratkozhattok az azzal kapcsolatos értesítésekre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)