Hirdetés

Jönnek a tiranidák a Warhammer 40,000: Space Marine 2-ben

|

Új kiadótól és új fejlesztőktől kapjuk, de az első részhez hasonlóan ütősnek ígérkezik a Warhammer 40,000: Space Marine 2.

Hirdetés

A Focus Entertainment (korábban Focus Home Interactive) kiadásában már jó néhány Warhammer 40,000 játékot láthattunk, a The Game Awardson viszont bejelentették egy olyan feldolgozás készítését, amit a franchise legelvakultabb rajongóin kívül mások is várni fognak. Készül a Warhammer 40,000: Space Marine 2.

Hirdetés

A leleplezést kísérő trailerről a cinematic szekció végéig nem tudtuk, hogy melyik játékot takarja, igaz, árulkodó volt, hogy a tiranidák ellen elég rosszul álló birodalmi gárdisták segítségére az Ultramarines rend tagjai érkeztek. A készítők viszont voltak olyan jó fejek, hogy a moziszerű hangulatkeltés után egy kevés játékmenetet is megvillantottak a készülő Space Marine 2-ből, ami egyelőre elég hasonlónak tűnt az első részhez, csak talán még több ellenfél van egyszerre a képernyőn. Így talán nem meglepő, hogy PC mellett Xbox Series X|S konzolokra és PlayStation 5-re készül a játék.

Megjelenési dátumunk egyelőre nincs, érdekes adalék viszont, hogy míg a 2011-es játékot a Relic jegyezte, a folytatás a Saber Interactive-nál készül, akik manapság sokat foglalkoztak mások játékainak portolásával is, de egy Evil Dead játékon is dolgoznak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)