Hirdetés

Az eredeti főszereplővel jön az új Life is Strange

|

Mi is alig hittünk a szemünknek, de tényleg megtörténik: Max Caulfield visszatér.

Hirdetés

Évek óta halljuk pletykákat arról, hogy az első Life is Strange játékok főszereplője, Max Caulfield visszatérhet majd egy következő kalanddal. Mivel az első sztori epizódjai két nagyon különböző befejezést kaphattak, ezért sokan kételkedtek egy lehetséges folytatásban, de a Deck Nine erre fittyet hányva, tényleg elhozta Max sztorijának következő felvonását.

Érkezik a Life is Strange: Double Exposure, és már megjelenési dátumot is kaptunk hozzá.

Hirdetés

Max az Arcadia Bayben történtek után megesküdött, hogy soha többé nem használja képességeit, és az esküje kitartott egészen addig, amíg új barátnőjét meg nem gyilkolták. A történtek belekeverték Maxet egy új sztori közepébe, hiszen a hősnőnk képes két, általa létrehozott idősík között utazni, és ezek egyikében Safi még mindig él. Erői segítségével Max megoldhatja a gyilkossági ügyet, és talán megakadályozhatja, hogy a gyilkos újra lecsapjon mindkét világban.

A Life is Strange: Double Exposure PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re érkezik október 29-én.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)