Hirdetés

Legális Windows 11 és Office olcsón – így csaphatsz le ezekre most extra kedvezménnyel!

|

Ha szeretnél nagyobb biztonságot, mindenképp válts legális Windowsra és Office-ra!

A Microsoft PowerPoint, Excel, Word és társaik nemcsak népszerűek, hihetetlenül hasznosak is. A legfrissebb változatot, a Microsoft 365-öt ugyanakkor nem csak egyszer kell megvenni: a havi vagy éves előfizetés kifizetése elkerülhető teher. Ha egyszeri fizetés után szeretnéd korlátlanul használni az Office-t, akkor olyan licencet kell szerezned, amely nem jár le.

Korlátozott ideig a Keysfan Summer Sale során a "BKS62" kóddal a Microsoft Office Professional 2021 élethosszig tartó licencet mindössze 28,95 €-ért szerezhetsz. A Microsoft Office Pro 2021 tartalmazza a mindannyiunk által használt alap programokat, a Word, Excel, PowerPoint és más alkalmazásokat, amelyekkel minden üzleti, kreatív vagy személyes igényt kielégíthetsz, ismétlődő előfizetési díj nélkül. Ha nincs szükséged az összes sallangra, nézd meg ezt az ajánlatot az MS Office 2019 Professionalre, amely csak 20€, és a Teams kivételével minden funkciót kínál.

Hirdetés

62% kedvezmény a Microsoft Office-ra (kuponkód: BKS62)

PC-d megérdemli a frissítést. A Keysfan nyári akciója során a Windows 11 Professional a "BKS50" kóddal mindössze 13,63€-ért (199€ helyett) kapható. A Windows 11 Pro legvonzóbb funkciói közé tartozik a mesterséges intelligencia által vezérelt Microsoft Copilot új integrációja, amely a GPT-4 Turbo segítségével természetes nyelvi interakciót kínál. Ne felejtsd el kihasználni a továbbfejlesztett játékélményt a Windows 11 Pro DirectX 12 Ultimate segítségével, amely a maximális vizuális élményt nyújtja, így bármilyen játékélményt magasabb szintre emelhetsz!

50% kedvezmény eredeti Windowsra! (kuponkód: BKS50)

Spórolj többet a 62%-os akciós csomagokkal! (Kuponkód: BKS62)

50% kedvezmény a Windows és az Office további változataira (kuponkód: BKS50)

Nagy tételek vállalatoknak!

Hasznos szoftverek

A Keysfan évek óta működik, és kiemelkedő szolgáltatást nyújt a vásárlóknak. A vásárlási folyamat egyszerű, befejezése után e-mailben érkezik meg az aktivációs kód részletes beváltási információk kíséretében, pár percen belül. Az ügyfélszolgálat 24/7-ben rendelkezésre áll bármilyen kérdés esetén.

Az ajánlat nem a GS, hanem a Keysfan akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a support@keysfan.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)