Hirdetés

Aki gamer, az nyer - válts most az egyik legjobban fizető szakmára!

|

Szeretsz naphosszat a gép előtt ülni? Szoktál számítógépes játékokkal játszani? Érdekel, hogyan működnek ezek a játékok "belülről"? Megfordult már a fejedben, hogy karriert váltasz?

Ha bármelyik kérdésre igennel felelsz, akkor van egy jó hírünk számodra: könnyen lehet, hogy tárt karokkal vár az egyik legjobban fizető szakma, amelyben akár nemzetközi karriert is építhetsz! Szeptember 28-án vagy 30-án megtudhatod, van-e keresnivalód ebben a szakmában.

A karrierváltás után jó fizetés, gyors előléptetés, vagy külföldi munka is várhat.

A jelenlegi bizonytalan gazdasági helyzetben is van olyan terület, ahol egy fél éves - akár munka mellett is végezhető - képzés után, jellemzően pár hónapon belül álláshoz lehet jutni, ráadásul 3-6 év tapasztalattal már átlagosan bruttó 1 millió forintnál is többet lehet keresni. Arról nem is beszélve, hogy az ezen a területen dolgozók gyors előléptetéssel számolhatnak, és túlnyomó többségük számára a külföldi munkalehetőség is adott. A PROGmasters most több IT-képzést is indít azok számára, akik karriert váltanának, ezekre még bárki jelentkezhet, ráadásul a jelentkezés nem jár semmilyen kötelezettséggel.

Hirdetés

Szeptember 30-án ingyenesen bebizonyítják: a játékhoz hasonló élményeket ad a programozás is

Ha a játék megy, a programozás is menni fog? Nyilván nem ennyire magától értetődő az "átjárás" a két terület között, de biztos, hogy számos készség van, amely mindkét tevékenységhez nélkülözhetetlen. Például akár játszol, akár programozol, elengedhetetlen, hogy szeress minél többet "gép előtt ülni". Az sem hátrány, ha vonzanak a kreatív, alkotó és változatos feladatok, és az, ha flow-ba kerülhetsz. Gamerként és programozóként is hasznos, ha könnyen átlátod a rendszereket, nyitott vagy a kooperációra, illetve gyorsan és pontosan teljesíted a kihívásokat.

Éppen ezért ha szeretsz játszani és esetleg még a karrierváltás gondolata is foglalkoztat, érdemes részt venned a szeptember 30-án, szombaton 10-től 17 óráig tartó ingyenes rapid programozó WorkShop-on. Itt a PROGmasters mentorainak segítségével belekóstolhatsz a programozásba és ha ügyes vagy, akár az iskola valamelyik állásgarancia lehetőséget kínáló képzésére is azonnal bejuthatsz. Célszerű tehát most azonnal jelentkezni az ingyenes rapid programozó WorkShop-ra, hiszen ezzel semmit sem veszíthetsz!

Programozói tudás nélkül is elkezdheted és állásgarancia-lehetőség is jár

Ha kedvet kaptál a karrierváltáshoz és a programozáshoz, két lehetséges úton indulhatsz el, és akár már jövő tavasszal munkába is állhatsz junior programozóként - ráadásul az AI-t is napi szinten tudod majd használni a munkádban.

  1. Ha teljesen kezdő vagy, akkor a Java Start programozás tanfolyamot érdemes választanod, amivel 5 hét alatt a népszerű Java programozási nyelv alapjait tanulhatod meg (online, munka mellett). Ráadásul most még egy AI-alapozó kurzust is kapsz a Java Start tanfolyam mellé, így a legfontosabb szöveges és képalkotó AI-eszközök (ChatGPT, Bing, MidJourney stb.) használatát is elsajátítod.
  2. Ha már tudsz alapfokon programozni (ehhez egyébként segíthetnek az ingyenes felkészítő anyagok is), akkor két - állásgarancia lehetőséget kínáló - képzésből választhatsz, amelyeket elvégezhetsz online vagy személyesen, sőt akár munka mellett is. A 6 hónapos Java Backend fejlesztő vagy a szintén fél éves Vállalati full-stack szoftverfejlesztő képzésekről - illetve, hogy melyik, kinek ajánlott -, minden fontos információ megtalálható a PROGmasters honlapján.

Itt az idő! A fenti képzésekre legkésőbb október 1-ig jelentkezhetsz, de ez nem jár semmilyen kötelezettséggel számodra!

Állásgarancia-lehetőség és államilag elismert képesítő bizonyítvány

A fél éves képzések egyikét elvégezve tehát akár már jövő tavasszal munkába állhatsz programozóként, méghozzá úgy, hogy a PROGmasters segít elhelyezkedni a több mint 100 partnercégének valamelyikénél - erre pénzvisszafizetési garanciát is kínál. A komplex munkaerőpiaci felkészítés mellett a végzettek munkához jutását segíti a megszerezhető, államilag elismert képesítő bizonyítvány is.

Nézz be a szeptember 28-ai ingyenes nyílt napra is!

Maradtak még benned kérdések? A karrierváltás és a programozó képzések iránt érdeklődők számára a PROGmasters szeptember 28-án, csütörtökön 18 órakor ugyancsak ingyenes, online nyílt napot tart. Ezen részletes információt kaphatsz az említett képzésekről, mindent megtudhatsz az elhelyezkedési lehetőségekről, valamint találkozhatsz a mentorokkal és a korábbi végzettekkel is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)