Hirdetés

Vampire: The Masquerade – Coteries of New York és még 7 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A Vampire: The Masquerade franchise kedvelői egy új történetet ismerhetnek meg, mindenki más pedig válogatott kalandokban merülhet el.

Hirdetés

Olyan ritkán hallunk a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-ről, hogy hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, pedig állítólag töretlenül fejlesztik, és egyszer majd játszhatunk is vele. Addig más fejlesztők kisebb lélegzetvételű projektjeivel, illetve nosztalgiázással tölthetik el az időt a rajongók. A Coteries of New York nem lett a valaha volt legjobb Vampire játék, de nem is rossz - ha érdekel a világ, adj neki egy esélyt!

Ha inkább építkeznél vagy LEGO autókkal hajtanál, ahhoz is tudunk friss mobiljátékot ajánlani.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Vampire: The Masquerade - Coteries of New York (iOS, Android) - 1790 Ft

New York utcáit járva, egy új vámpír szerepében ismerhetjük meg a Vampire: The Masquerade világát, szövetségeket köthetünk, titkokra deríthetünk fényt a CoNY-ban, ami egy visual novel. Eldönthetjük, hogy egy ventrue, egy toreador vagy egy brujah vámpír szemszögéből élnénk-e át az eseményeket.

További mobiljáték megjelenések

Construction Simulator 4 (iOS, Android) - 1990 Ft

Trails of Cold Steel: Northern War (iOS, Android) - ingyenes

LEGO Hill Climb Adventures (iOS, Android) - ingyenes

Scoopy Cereal (iOS, Android) - ingyenes

Songs of Travel (iOS, Android) - ingyenes

Squad Busters (iOS, Android) - ingyenes

Timeswipe.fun (iOS, Android) - ingyenes

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)