Hirdetés

Star Wars Hunters és még 6 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Egy egész korrekt Star Wars játékkal is eltölthetjük szabad perceinket.

Hirdetés

Érdekes, hogy a Star Wars Hunters csak iOS-es és androidos készülékekre, valamint Switchre jelent meg - pedig van annyira kidolgozott, hogy más konzolokon és PC-n is megállja a helyét. Egyszer talán átpakolják, de most inkább az a trend, hogy konzolos játékokat ültetnek át mobilra - erre jó példa a héten megjelent Assassin's Creed Mirage, mely csak Apple-eszközök szűk körén fut, de azért fut.

Ezek és más játékok alább.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Star Wars Hunters (iOS, Android) - ingyenes

Miközben a világ nagy része a Star Wars Outlawsra vár, megjelent a héten egy másik izgalmas játék, amiben a lövöldözésé és a kardozásé a főszerep: a Star Wars Hunters egy arena shooter, melyben 4v4-es harcokat vívhatunk a Vespaara bolygón. Választhatunk egyedi képességekkel és felszereléssel bíró karakterek közül, majd megpróbálhatjuk velük a maximumot nyújtani.

További mobiljáték megjelenések

Assassin's Creed Mirage (iOS) - ingyenes

MAZAICA Lines & Numbers Game (iOS, Android) - ingyenes

Metaverse Keeper (iOS, Android) - 1490 Ft / 1090 Ft

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)