Hirdetés

Passpartout 2: The Lost Artist és még 5 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Egy bájos, könnyed játék e heti kiemeltünk.

Hirdetés

Nagyon sok játékot tervez kiadni a következő néhány hónap során a Netflix, köztük például egy új A Gyűrűk Ura feldolgozással, illetve a Don't Starve Togetherrel is, ám ezen a héten kivételesen nem a szolgáltatás előfizetői kapják a legérdekesebb játékot, hanem bárki, aki hajlandó 4500 forintot fizetni. Azért legalább ingyen is kipróbálható, nem muszáj ennyire elköteleződni rögtön.

És mint mindig, most is van más, görgetéssel minden megtalálható.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Passpartout 2: The Lost Artist (iOS, Android) - 4490 Ft (ingyen kipróbálható)

Nagyon bájos játék a Passpartout 2, amiben a bábok által lakott Phénix városában ismerkedhetünk, segíthetjük a lakosokat, festményeket készíthetünk egyre több eszköz segítségével. Főszereplője a frissen utcára került egykor elismert művész, Passpartout, aki még visszaszerezheti régi dicsőségét.

További mobiljáték megjelenések

A Fragile Mind (iOS, Android) - 999 Ft / 590 Ft

Honor of Kings (iOS, Android) - ingyenes

Looped Interactive (iOS) - 1490 Ft

LUNA: The Shadow Dust (iOS, Android) - 1990 Ft / 2490 Ft

Werewolf: Heart of the Forest (iOS) - 4490 Ft

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)