Hirdetés

Kit Harington mégis visszatért a Trónok harcához, de nem úgy, ahogy gondoltuk

|

Nem egy sorozat kedvéért kapta meg újra, hogy "Nem tudsz te semmit, Havas Jon!".

Hirdetés

Pár hónapja kiderült, hogy teljesen elbukott a Havas Jonra fókuszáló Trónok harca spin-off sorozat, Kit Harington elmondása szerint nem sikerült olyan sztorit találniuk, amit érdemes lett volna elmesélni. A rajongók minden joggal gondolhatták azt, hogy többet nem is láthatják viszont a színészt Havas Jonként, most mégis sikerült találni egy módot arra, hogy visszatérjen a karakterhez. 

Készült ugyanis egy kedvcsináló a Game of Thrones: Legends című mobil-RPG-hez, amelyben Harington megmutatja, hogy milyen fontos a szövetségesek gyűjtése, valamint a taktikázás, és mindezt úgy, hogy közben a reklám tele van utalásokkal Havas Jon történetére. 

Hirdetés

The Hollywood Reporter jelentése szerint a színész azt nyilatkozta a játékról, hogy a kreativitás és a gondoskodás jellemzi a Game of Thrones: Legendset, és teljesen természetesnek érezte, hogy visszaugorjon Westerosba a projekt érdekében, amely egy igazi szerelmes levél a rajongóknak, és megtiszteltetésnek veszi, hogy ebben az új kampányban tiszteleghet előttük. Nézzétek csak: 

A Game of Thrones: Legends egy okostelefonos RPG és puzzle keverék, amelyben a játékosok felépíthetik és vezethetik a saját westerosi házukat, próbára tehetik és fejleszthetik taktikájukat, ügyességüket, miközben összeállítják a bajnokok csapatát, fegyverekkel és felszerelésekkel szerelik fel azt, és szembeszállnak a Trónok harca univerzum félelmetes ellenfeleivel. Van sztorimód és vannak raidek is, ahol valós időben lehet harcolni mások ellen. A Zynga játéka tartalmaz karaktereket a Sárkányok házából is, ahogyan azt a fenti videóban már kiszúrhattátok. 

Ha kipróbálnátok, Androidra és iOS-re is ingyen tölthetitek. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)