Hirdetés

Kingdom Rush 5: Alliance TD és még 5 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A legendás Kingdom Rush sorozat új résszel bővült a héten.

Hirdetés

Tizenhárom évvel ezelőtt böngészős játékként jelent meg az első Kingdom Rush, ami tower defense elemeket vegyített ezzel-azzal, és nagyon jól működött - annyira, hogy számos folytatása és spin-offja is megjelent az évek során.

Most itt az ötödik felvonás, teljes árú játékként, ami azt jelenti, hogy teljes (és nem is alacsony) árat kell fizetni érte, viszont legalább mikrotranzakciók nem szennyezik az élményt.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Kingdom Rush 5: Alliance TD (iOS, Android) - 2990 Ft / 3499 Ft

A legendás, díjnyertes Kingdom Rush sorozat új résszel jelentkezett. A tower defense-ben 27 fejleszthető karakterrel, 15 toronnyal, 12 hőssel szállhatunk harcba 3 különböző területen, a kampány 16 szintjén, vagy a 3 különböző játékmód által kínált kihívásokban.

További mobiljáték megjelenések

CD2: TrapMaster (iOS, Android) - 1790 Ft

Metal Slug: Awakening - Season 1 (iOS, Android) - ingyenes

Sonority mobile (iOS) - 1790 Ft

Too Hot to Handle 3 (iOS, Android) - Netflix előfizetéshez között

Werewolf: Purgatory (iOS) - 4490 Ft

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)