Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

LEGO kockák, versenyautók és sok más egyéb mellett Kevin Spacey is velünk tölti a hétvégét.

Hirdetés

Önmagunkat hazudtolnánk meg, ha a közelgő lapleadás, valamint az 576 KByte Roadshow ellenére sem szakítanánk időt játékra. Még szerencse, hogy a család megértő.

mazur - Az elmúlt pár nap alapján kábé esélytelen, hogy odaférjek a tévéhez, mert a család alacsonyabb tagjai folyamatosan zúzzák a Just Dance 2015-öt. Viszont lehet hogy odakuporodok kicsit jó öreg személyi számítógépembez, rákukkantani a WoW-ra, hogy mi újság arrafelé, nem sokkal az új kieg előtt. Mi baj lehet abból? Bármikor abba tudom hagyni.

Mocsy - Batman és az Igazság Ligája kirándulni megy a jeges űrbe. Ott még úgysem jártam, így elkísérem őket és ha már ott járok, akkor megmentem ismét a világegyetemet. Nagyon bízom abban, hogy olyan 7-8 órát el tudok tölteni a Lego Batman 3: Beyond Gotham játékban. Több nem fér bele, mert a jövő hét elején már megérkezik a Far Cry 4 és onnantól kezdve csak és kizárólag magas elefántról leszek hajlandó beszélni bárkivel.

HP - Ma még megtaláltok a WestEndben, ahol arról álmodozom, hogy kellene már nekem egy Xbox One a Forza Horizon 2 miatt (végem van attól a játéktól), de még ennél is erősebb vágyam, hogy végre legyen időm befejezni a Call of Duty: Advanced Warfare sztoriját, mert már Spacey elkezdett egyre morcosabb lenni, csúnya lesz ennek a vége. Az egygombos gyászolás minden visz amúgy, a világ leghülyébb QTE címét elviheti felőlem, de a játék ezzel együtt visszahúz szépen. De az idő nem az én barátom.

Chava - Amíg arra várok, hogy megnyíljanak a szerverek a játékosok előtt, és ne csak újságírókkal csaphassak össze előre meghatározott időpontokban a Halo: The Master Chief Collection multijában, amolyan kötelező programként nekiveselkedem az aktuális Call of Dutynak. Kevin Spacey egy állat, és az exo sem rossz. A Ghosts-hoz képest egyértelmű előrelépés az Advanced Warfare, de a Hold X to Pay Respects résztől még mindig röhögőgörcsöm van. Ugyanakkor ez az első CoD, amiben froggerezni is lehet.

Paca - A hétvégi programom az, hogy szombaton Debrecent, vasárnap Pécset célzom be, és napi 20 órás ébrenléttel összehozunk egy fasza kis roadshow-t. Mivel mindkét helyszínre én vezetek, hogy ne essek ki a gyakorlatból, beülök majd a Forza Horizon 2-es versenyülésekbe, amíg meg nem nyílnak a plázák, és el nem szabadul a káosz.

Gyu - A magyar futball - nos tudjuk, hogy milyen. Én azonban készen állok a reformra, készen állok arra, hogy csapatreformeri zsenialitásomnak hála magyar csapattal bejussak a Bajnokok Ligájába és ott jól szerepeljek. No nem a valóságban, hanem a Football Manager 15-ben, ami végre megérkezett. Emellett Star Trek Online lesz még sok - a Mirror Universe Eventet három karakteremmel is csinálom. Jobban belegondolva más játékra nem is igen vágyom a hétvégén, esetleg egy Alvás 2.0 még bejöhet :)

Stöki - Kis blogocskám 5. szülinapján kipróbálom, hogy még mindig akkora májer vagyok-e Wizard of Worban, mint 25 éve. Hasonló tesztet végzek Dyna Blasterben, és lesz egy kis Barbarian is (abban mondjuk nem sok sikerélményre számítok).

BZ - Egyelőre hányás- és hasmenés-szimulátorral szórakozom. Sajnos nagyon realisztikusra sikerült, de csakazértsem hagyom, hogy az Év Játéka legyen. Mindenesetre a betegség miatt nem ülök folyamatosan gép előtt, inkább a nemrég ingyenesen leszedhető World of Goo-t viszem magammal tableten. Most abba is hagyom, megint rohanni kell. Az ég oltalmazzon a lelkemnek (is). :-(

Nightwolf - Verődjön két tégla közé vagy csapódjon asztalsaroknak a "lógó bölcsességem" ha most hétvégén nem Guild Wars 2-zöm szét a testem. Szuper lett az új frissítés. Jó a sztori, izzasztós főboss-szal a végén és olyan frankón megcsinálták a bejárható könyvtárat, hogy kedvem lett a valóvilágban beleolvasni A kis hercegebe. No, meg az új terület! Minden szempontból kielégítő: folyamatos eventek, hatalmas farmolási lehetőségek és olyan cuccokat lehet összeszedni, amelyek nagyon a kedvemre valók. Szerintem jó irányt lőtt be most ezzel az ArenaNet, csak így tovább!

BZ-nek meg jobbulást. Ezzel a játékkal én is toltam mostanában, de csak a tutorial része tetszett. Szóval simi a pocira!

Sophiaso - A Let it Go című Disney-slágerből idéznék: "A kingdom of isolation and it looks like I'm the queen". Alien: Isolation.

Szada - Ha Isten is úgy akarja, akkor a hónap végén költözöm, így szépen-lassan megkezdem rá a felkészülést, viszont ha éppen nem azon morfondírozom, hogy mit kellene kidobni és mit megtartani, akkor valószínűleg a Banished című indie stratégia pörög majd, mert igaz, hogy sikerült már "végigvinnem", de most megérkeztek hozzá a modok.

Kaci - A hétvégén az új lemezemmel járom az országot, pénteken például közvetlenül Király Viktor előtt léptem színpadra a WestEndben. Na jó, nem énekeltem, és a lemezre is csak DVD-R van írva, de a sztori többi része igaz. Szombaton egész nap Debrecenben osztjuk majd a lootot Pacával, vasárnapra pedig egy kis levezető Programozási technológia 1 beadandót írt fel az orvos, és hát ki vagyok én, hogy ennek ellent mondjak? Játék az nem lesz, hacsak egy kis Forza Horizon 2-ben el nem kenem Paca száját, mielőtt jönnek a lurkók játszani.

- Mint valami régi lemez, csak azt tudom ismételgetni, hogy minden attól függ, mennyi időm marad játszani a hétvégén. Ha egyhuzamban akad néhány órám, lehúzok egy futamot F1 2014-ben, ha nem, akkor marad a Hearthstone és a Chivalry. Majd lesz valami.

Tonight - Hétvégén valószínűleg a digitális rendszertervezés titkaiban fogok elmélyedni sajnos, de amikor senki nem néz oda, akkor valószínűleg megnézem, hogy milyen csodák kerültek bele a DUST 514, vagyis az EVE Online testvérének legutóbbi frissítésébe. Izgalmak, űrcsaták, orbital strike-ok mindenfelé.

kacor - San Andreast tolok iPaden. Vidékről, színházazás közben jó két próba között azon parázni, vajon C. J. jó kondiban van-e, Mindezt persze a kötelező mekis burger mellett.

Lord Blasio - Be akarom bizonyítani, hogy Techies igenis hasznos hős, akinek van helye a csatamezőn, így dotázni fogok orrvérzésig, nem nyugodva addig, amíg a komplett aréna egy aknamező nem lesz.

Na de ennyit rólunk. Ti mivel töltitek a hétvégét?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)