Hirdetés

Fall Guys és még 15 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Visszatért a Fortnite iOS-re, de nem az App Store-ban fogjuk megtalálni.

Hirdetés

Az Európai Unió illetékes szervei sokáig nyomasztották az Apple-t, mire sikerült elérniük, hogy nyitottabbá tegye az iOS-t, és utat engedjen mások alkalmazásboltjainak, melyeken keresztül olyan játékok is megjelenhetnek, amiket készítőik nem szeretnének az App Store-ban elérhetővé tenni.

Az Epic és az Apple harca különösen régóta zajlik, emiatt a Fortnite sem volt elérhető az elmúlt években a platformra, de most elindult a mobilos Epic Games Store, ami nem csak az iszonyú sikeres battle royale-t hozta el, de a Fall Guyst is, és számos játékbeli jutalmat ad azoknak, akik telepítik. A harmadik most elérhető játék, a Rocket League Sideswipe az App Store-ban is megtalálható.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Fall Guys (iOS, Android) - ingyenes

Az Epic által bekebelezett Mediatonic 2020-ban megjelent, egészen sikeres játékában már mobilon is küzdhetünk kezes-lábas zselébabok szerepében azért, hogy utolsóként maradjunk talpon a mókás kihívások során. Az egész olyan, mint egy tévés vetélkedő, aminek minden körében továbbjutnak néhányan, mások meg kiesnek és próbálkozhatnak újra. Próbáljátok ki, ha eddig nem tettétek!

További mobiljáték megjelenések

Divide by Sheep 2 (iOS) - ingyenes

Exploding Kittens 2 (iOS, Android) - 1790 Ft / 1990 Ft

The Godfeather (iOS) - 1490 Ft

Hidden Through Time: Discovery (iOS, Android) - 1490 Ft / 1199 Ft

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)