Hirdetés

Egy újabb Total War játékot vihetsz majd magaddal a zsebedben

|

A Total War: Rome és Total War: Medieval II után egy újabb kiváló stratégiai játékot kapunk meg iOS-re és Androidra.

Hirdetés

A számtalan kellemetlenül monetizált karaktergyűjtögetős mobiljáték helyet a Feral Interactive hatalmas, minőségi videojátékokat hozott telefonokra. A srácok csodálatosan portolták át a Total War: Rome-ot és a Total War: Medieval II-t az elmúlt években, így bízunk abban, hogy következő projektjük is remekül sikerül majd.

A stúdió bejelentette ugyanis, hogy készül az egyik legkedveltebb Total War, a 2009-ben megjelent Empire átültetésére is.

Hirdetés

A Total War: Empire (eredetileg Empire: Total War) is játszható lesz iOS-es és androidos eszközökön, valamikor még az idei év ősze során. Pontos megjelenési dátumot nem kaptunk, de még az árcímkét sem ismerjük. A srácok egy rövidke teaserrel jelentették be a jó hírt, amibe sajnos a játékmenetből nem került.

Akárhogy is, a Total War franchise egyik legjobb darabja jó kezekben van. Mi őszintén csak örömmel veszünk minden lehetőséget arra, hogy újra és újra elővehessük az Empire-t.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)