Hirdetés

Disney Speedstorm és még 3 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A Disney könnyed versenyjátéka mobilokon is játszható már.

Hirdetés

Mondhatni adta magát az ötlet, hogy a Disney saját árkád versenyjátékot készítsen, pláne most, amikor minden a live service-ről, a szolgáltatásalapú játékokról szól. A Disney Speedstorm egyelőre nem aratott akkora sikert, mint a hasonló elv szerint kiadott, de könnyedebb, kertészkedős Disney Dreamlight Valley, ám a teljes verzió mobilos megjelenése lökhet rajta egyet. Próbáljátok ki, semmilyen kötelezettséggel nem jár. 

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

Disney Speedstorm (iOS, Android) - ingyenes

A héten elhagyta a korai hozzáféréses szakaszát, és hivatalosan megjelent a Disney Speedstorm, amiben mindenféle mesék főszereplőivel és egyedi autóikkal szállhatunk versenybe. Herkulestől az Agymanókig tényleg mindenki autóba ül, és folyamatosan érkeznek újabb és újabb frissítések, mígnem egyszer majd a legkevésbé népszerű Disney- és Pixar-alkotások szereplőivel száguldozhatunk.

További mobiljáték megjelenések

Dadoo (iOS, Android) - ingyenes

Numito (iOS, Android) - ingyenes

Royal Card Clash (iOS, Android) - ingyenes

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)