Hirdetés

Csúszik a Ubisoft két érdekes játéka

|

Hiába lennének izgalmasak rajongók millióinak, mégsem tudnak elkészülni.

Hirdetés

A Ubisoft mobilos és free-to-play projektjei valahogy nem akarnak összeállni. A bejelentések érkeznek, általában korábban, mint kéne, aztán egyes játékokat évekig soft-launchban tartanak, és mire globálisan megjelentetik őket, addigra senkit nem érdekelnek, így röviddel később le is lövik őket.

Volt egy pillanat 2022-ben, amikor azt hittük, hogy végre leszámolnak ezzel a trenddel, de az évek csak múltak, és a Rainbow Six Mobile továbbra sem akar megjelenni.

Hirdetés

A béták és tesztidőszakok ellenére a Ubisoft még mindig nem adta ki a játékot, ami egyébként funkcionalitását tekintve minden szempontból késznek tűnt már két évvel ezelőtt is. Az eredetileg belőtt 2022-es dátum jócskán elmúlt, és a cég legutóbbi pénzügyi jelentése szerint nem is érdemes egyhamar számítanunk a Rainbow Six Mobile felbukkanására. Az iratok szerint sem az R6, sem a The Division Resurgence nem fog megjelenni a Ubisoft jelenlegi üzleti évében, ami azt jelenti, hogy legkorábban 2025. március 31. után érkezhetnek.

A befektetői tájékoztatóban a kiadó annyit mondott, hogy "nehéz egy időpontot megszabni". A Ubisoft azt akarja, hogy mind az R6 Mobile, mind a The Division Resurgence hosszú ideig kitartsanak, ezért aztán a fejlesztők rá akarják szánni az elvárásoknak megfelelő időt és energiát. Bármit is jelentsen ez.

Az legalább jó hír, hogy a jelentés szerint az XDefiant nagyon szépen indított, és hogy a Rainbow Six Siege, a The Crew Motorfest és a Skull and Bones rengeteg új tartalomra számíthat majd a jövőben, lévén elvileg mindegyik remekül teljesített.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)