Hirdetés

Mobilos címen dolgozik a CD Projekt Red

|

A The Witcher 3 alkotói egy be nem jelentett mobiljátékon dolgoznak. A stúdiónak egy névtelenségbe burkolózó csapat is besegít.

Hirdetés

Szomorúan vettük tudomásul a múlt hét elején, hogy Geralt kalandjai csak jövő év februárjában folytatódhatnak. A The Witcher 3: Wild Hunt megjelenésének csúszása állítólag nem befolyásolja a Cyberpunk 2077 fejlesztését, sőt, a csapatnak úgy látszik, fölös energiái is vannak.

A CD Projekt Red egy mobiljátékon dolgozik, amelyet még ebben az évben piacra szeretnének dobni. A multiplatform alkalmazás készítésében egy nevét eddig elhallgató stúdió is részt vesz. A csapat számára ez egy teljesen új terület, ahol kipróbálhatják magukat. Egyelőre sem a játékmenetről, sem a fizetési modellről nem árultak el részleteket, ahogy arról sem, lesz-e bármi köze a The Witcher sorozathoz a készülő játéknak.

Bár a projekt elvileg bármilyen alapokra építkezhet, a külsős stúdió jogokat liszenszel a CD Projekt Redtől, ami nagy valószínűséggel a The Witcherhez kapcsolódik. Persze lehet a Cyberpunk 2077 is, de kevésbé valószínű.

Ti örülnétek egy The Witcher mobiljáték ötletének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)