Hirdetés

Yoda miniszobor tűnt fel Budapesten, itt tudod te is megnézni

|

A BKK "Yodavan meg vissza" az aprócska műalkotástól - nyugalom, ők fogalmaztak így, nem mi kattantunk meg teljesen.

Hirdetés

Kolodko Mihály gerillaszobrász egy újabb apró műalkotással lepte meg Budapest lakóit: egy Yodát ábrázoló miniszobrot helyezett el a négyes metró Szent Gellért téri állomásán. Yoda, a Star Wars-filmek ikonikus jedi mestere meditáló pózban látható, hasonlóan ahhoz, ahogy a filmekben is megjelenik.

Az alkotó saját hivatalos oldalán is megosztott egy képet az új szoborról, ami hamar felkeltette az emberek figyelmét a közösségi médiában. Eleinte voltak olyan aggodalmak, hogy a szobrot eltávolíthatják a BKK területéről, mivel illegálisan helyezték ki, de ezek a félelmek alaptalannak bizonyultak.

Hirdetés

A BKK nemcsak hogy nem távolította el a szobrot, hanem maga is lelkesen posztolt róla.

A bejegyzés szerint Luke Skywalkernek messzire, a Dagobah-rendszerbe kellett utaznia, hogy találkozzon Yodával, de most bárki megteheti ugyanezt, ha ellátogat a Szent Gellért téri állomásra. A BKK humoros stílusban arra kérte az embereket, hogy ha fotózni szeretnék a szobrot, ne zavarják meg Yodát, mert lehet, hogy éppen a jövőt fürkészi.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)