Hirdetés

Will Smith egy sci-fi thrillerrel próbál újra az élre törni

|

A 2022-es díjátadó óta a színész keményen dolgozott azon, hogy javítsa hollywoodi megítélését. A következő lépése a Resistor című film főszerepe lesz.

Hirdetés

A 2022-es Oscar-díj átadó nyertese és a ceremóniai pofonmestere, Will Smith komoly nehézségekkel küzd. Viszonylag kevesen kapkodhatnak utána, miután ő lendületesen megsimogatta Chris Rockot a színpadon, és bár az idő sok mindent begyógyít, Hollywood döntéshozói nem felejtenek, magukat is védeni akarják.

A színész szerencsére jó úton halad a megváltás felé. Az új Bad Boys film meglepően jól sikerült, és Smith már dolgozik is a következő projektjén, ami a Resistor címet viseli. A sci-fi thriller Daniel Suarez Influx című regénye alapján készül.

Hirdetés

Smith egy Jon Grady nevű fizikust alakít majd, aki csapatával forradalmi felfedezést tesz. A technológiai vívmány bemutatása azonban leleplez egy titkot: az árnyékokban megbújva létezik egy titkos társaság, ami minden erővel el akarja rejteni az elmúlt évtizedek leghatalmasabb tudományos felfedezéseit. Will Smithnek kell kiteregetnie majd a szervezet szennyesét, és elhozni a jövőt az emberiség egészének.

A Resistor forgatókönyvéért Eric Warren Singer felel, míg a produceri munkákat Todd Black, Jason Blumenthal, Steve Tisch és Tony Shaw kapták. A projektet egy ideje már tető alá akarták hozni, de nyilván a Bad Boys élvezett prioritást. Annak premierje végre felszabadította a főszereplőt, így hamarosan indulhatnak majd a forgatások. A Resistor még nem kapott premierdátumot, de az alkotók pörgősen szeretnék összehozni a projektet.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)