Hirdetés

Visszatért a rémálmunk: újra támad Crazy Frog

|

A Netflixen folytatódott a Beverly Hills-i zsaru franchise, és a nosztalgiát nemcsak Eddie Murphy szolgáltatja, hanem a filmek főtémáját feldolgozó őrült béka is.

Hirdetés

Axel Foley a '80-as és '90-es évek egyik legikonikusabb akcióhőse, akit Eddie Murphy és hazánkban az őt szinkronizáló Dörner György tettek feledhetetlenné, az 1994-es harmadik rész óta azonban nem találkozhattunk vele, hiába szeretett volna maga a színész is visszatérni. Csodával határos módon idén megkaptuk a folytatást Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley címmel a Netflix jóvoltából, a végeredmény pedig nyakig merült a nosztalgiában, és jobb, valamint szórakoztatóbb lett, mint Murphy másik felmelegített klasszikusa, az Amerikába jöttem 2. 

De nemcsak Eddie Murphy legendás karaktere, valamint a széria többi ismerős arca tért vissza egy újabb kalandra, hanem a Crazy Frog is, amely két évtized után újfent felbukkant, hogy népszerűsítse a netflixes akció-vígjátékot. 

Hirdetés

Az eredetileg a The Annoying Thing nevet viselő Crazy Frog 2003-ban született meg Erik Wernquist svéd színész jóvoltából, aki azért alkotta meg a karaktert, hogy felturbózza Daniel Malmedahl motorhang-utánzását a Jamba! csengőhang-szolgáltató számára, és a Beverly Hills-i zsaru főcímdalára, az Axel F-re épített, amelyet Harold Faltermeyer komponált, és először 1984-ben hallhattuk. Crazy Frog 2005-ben vált világszerte ismertté, amikor Nagy-Britannia, Ausztrália, Franciaország és a világ számos más toplistáin az élre tört (egyébként két videojáték is készült vele, a Crazy Frog Racer 1-2).

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A karakter most a netflixes Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley kedvéért tért vissza, hogy a film jeleneteit módosítva meghozza a kedvet annak megtekintéséhez, illetve a múltidézéshez, a T-Mobile hivatalos Twitter/X-fiókja pedig azzal a mondattal reagált rá, hogy a "csengőhangok legjobbika". 

Nektek milyen emlékeket ébreszt fel Crazy Frog új videója?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)