Hirdetés

Viggo Mortensen Aragornja is felbukkanhat az új A Gyűrűk Ura filmben?

|

A GQ először csak egy nagyon emlékezetes kard kapcsán kérdezgette a színészt, de a beszélgetés hamar a Gollamra fókuszáló filmre terelődött.

Hirdetés

Viggo Mortensen jó ideje nem lengette már Aragorn kardját, de ez nem jelenti azt, hogy az Andúril egy szekrényben porosodott volna. A színész az elmúlt években keményen dolgozott egy "The Dead Don't Hurt" című western filmen, aminek ő volt az írója, rendezője, és főszereplője. Az események során felbukkan egy lovag is, a karakter pedig lehetőséget adott az ismerős penge szerepeltetésére. Ehhez persze először körbe kellett járni az illetékes szerveket.

Mortensen a GQ UK magazinnak adott interjújában mesélt az esetről:

"Minden készen állt a jelenetre a lovaggal. Megtaláltuk a nagyon lelkes lovat, a megfelelő felszerelést, a jelmezt, minden megvolt. Aztán eszünkbe jutott, hogy kellene egy kard. Rengeteg remek opciónk volt, aztán eszembe jutott, hogy ott van Aragorn kardja. Ehhez persze engedélyt kellett kérnem, mert bár csak pár másodpercre fog felbukkanni, az embereknek fel fog tűnni."

Hirdetés

A színész körbejárta a hivatalos csatornákat, és ötlete pozitív fogadtatást kapott.

"Megkérdeztem Peter Jacksont, aki annyit kérdezett, hogy »fontos része-e a történetnek«. Erre válaszoltam, hogy nem, igazából nem, és alig lehet észrevenni majd. Részéről ezzel rendben is volt, de meg kellett még kérdeznem a stúdiót. Megkérdeztem őket is, és amikor realizálták, hogy tulajdonképpen egy apró vendégszereplésről van szó, abszolút rendben voltak vele."

Szóval ha megnézitek a The Dead Don't Hurtot, akkor ne lepődjetek meg az ismerős pengén.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A GQ persze rákérdezett, van-e esély arra, hogy Mortensen visszatérjen Aragorn szerepéhez, mivel a filmek alkotói épp keményen dolgoznak a The Hunt for Gollum című A Gyűrűk Ura spin-offon.

"Nem tudom, hogy pontosan mi lesz a sztori, még nem hallottam róla. Talán majd hallok róla egyszer. Szerettem játszani a karaktert, nagyon sokat tanultam tőle. Nagyon élveztem. A visszatérést csak akkor vállalnám, ha értelme lenne, hiszen ott van a korom és egyebek. Akkor vállalnám csak, ha rendesen helyén lenne minden."

A The Hunt for Gollum részletei jelenleg még kidolgozás alatt állnak. Ki tudja, mi vár még ránk, de nem tűnik lehetetlennek, hogy viszont láthassuk majd az emberek királyát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)