Hirdetés

Videóval és új infókkal jelentkezett a Stranger Things 5. évada kapcsán a Netflix

|

Még nincs vége a munkálatoknak, de a Netflixnek volt mondanivalója.

Hirdetés

2022 júliusában zárult le a Stranger Things negyedik, egyben utolsó előtti évada, így már több mint két éve várjuk, hogy kiderüljön, milyen borzalmak sújtják még Hawkins városát, valamint a srácokat, akik véletlenül egy D&D kampány középében találták magukat. Az ötödik szezonnal lezárul a történetük, és lesznek szomorú búcsúzások.

Ezekről új részleteket a ma kiadott videó nem árul el, ellenben megtudtuk, kik csatlakoztak még a stábhoz, és hogy milyen az atlantai forgatási helyszín, ahol a jelenetek többségét rögzítik.

Hirdetés

Három színész közreműködését jelentették be: Nell Fisher, Alex Breaux és Jake Connelly is feltűnnek majd a sorozatban.

Bár a forgatás már 2024 eleje óta tart, még sok mindent fel kell venni, és az utómunka csak ezután kezdődhet. Néhány pillanatig láthatjuk, amint Mike, Dustin, Lucas és Will, valamint Joyce, Nancy, Jonathan és Steve kis csapatként dolgoznak - Tizenegy nélkül. Mint azt már jó ideje tudjuk, a Vecnát alakító Jamie Campbell Bower is látható lesz még, és új karaktert megformálva tűnik fel Linda Hamilton, aki elmondja, nagy rajongója a sorozatnak.

A premier 2025-re várható, de ennél konkrétabbat nem tudni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)