Hirdetés

Vicces ízelítővel adott életjelet magáról az Invincible 3. évada - megvan végre a premierdátum

|

Néhány hónap múlva érkezik az Invincible folytatása, és az első ízelítő pontosan tudja, hogy mit vár el a közönség.

Hirdetés

Az Invincible első szezonja megkérdőjelezhetetlen sikersztori volt az Amazon számára. A Prime Video egyik legsikeresebb sorozatát aztán egy elég fura második felvonás követte: a sztori menete nem volt annyira lebilincselő, mint a széria kezdetén, az pedig pláne nem tett jót a történetnek, hogy az évad közepén pihenőt tartottak

A folytatás igyekszik elkerülni ezeket a buktatókat, mi több, a készítők viccet is csináltak belőlük. Ez azonnal nyilvánvalóvá válik, amint megnézzük az első ízelítőt, ami ugyan semmit sem mutat az új évadból, de emlékeztet rá minket, hogy Mark már "keményen készül" a visszatérésre.

Hirdetés

Az Invincible harmadik etapja február 6-án érkezik majd a Prime Video streamingplatformra. A stúdió ígérete szerint ezúttal nem iktatnak közbe pihenő, ami biztosan jót tesz majd az élménynek. Már csak az a kérdés, hogy az első nagy trailer mikor fut be, de erre sajnos még nem tudjuk a választ.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)