Hirdetés

VHS-en is kiadják az Alien: Romulust

|

Kérdés persze, hogy van-e olyan, aki még le tudja játszani ezt a formátumot.

Hirdetés

A Fede Alvarez rendezésében készült Alien: Romulus már digitálisan ugyan elérhető, de a gyűjtőknek sem kell aggódniuk, hiszen, december 3-án fizikai formátumban is megjelenik az Alien franchise legújabb felvonása - amit mi egyébként kifejezetten szerettünk.

A különleges kiadás érdekessége, hogy nemcsak Blu-rayen és DVD-n, hanem limitált példányszámban VHS kazettán is kiadják. Ez a retrós formátum egyfajta tisztelgés az Alien franchise 45. évfordulója előtt. A VHS kiadásban az eredeti angol hangsávot sztereóban hallhatjuk, és természetesen 4:3-as képarányban élvezhetjük a filmet, ami a régi idők videókazettáinak formátumát idézi meg.

Hirdetés

A film promóciójának részeként a Disney és a 20th Century Studios már korábban is alkalmazta a VHS formátumot, amikor a bemutató előtt a sajtónak és influencereknek egy jelenetet küldtek el videókazettán. Az árakról egyelőre nincs hivatalos információ, és nem várható magyar kiadás, de a retró rajongók és gyűjtők számára biztosan izgalmas karácsonyi ajándéknak ígérkezik ez a limitált VHS verzió.

Ez a lépés jól illeszkedik abba a trendbe, amelyben a stúdiók retro formátumokkal próbálnak meg különleges kiadványokat létrehozni, hogy nosztalgiát keltsenek és megszólítsák a rajongók egy specifikus körét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)