Hirdetés

VHS-en adták ki az Alien: Romulus egyik jelenetét - most te is megnézheted

|

Fullba nyomják az új Alien mozi marketingjét, és ez piszkosul jól áll neki.

Hirdetés

Semmiképp sem szeretnénk előre inni a xenomorf bőrére, de rég volt már, hogy egy előzetes annyira lázba tudott bennünket hozni, mint az Alien: Romulus trailere. A Ridley Scott klasszikusa (A nyolcadik utas: a Halál) és a James Cameron rendezte, szintén kult státuszt élvező folytatás (A bolygó neve: Halál) között játszódó produkcióról eddig minden közreadott képkocka és információmorzsa azt sugallja, hogy jobb kezekbe nem is kerülhetett volna.

Fede Álvarez (Gonosz halott, Vaksötét) láthatóan a legnagyobb tisztelettel nyúlt az alapanyaghoz, a forgatáson rohangáló animatronikus arctámadó pedig megnyugtatott minket, hogy a stáb nem kíván teljes egészében CGI-ra támaszkodni. És van még valami, ami hozzájárult ahhoz, hogy türelmetlenül várjuk az augusztusi premiert.

Hirdetés

Bár természetesen nem az ötletes marketingfogásokon múlik, hogy egy film végül jó lesz-e, vagy sem, az Alien: Romulust forgalmazó 20th Century Studios ezen a területen is igyekszik kitenni magáért. A minap néhány kiválasztott szerkesztőségnek videókazettán (ez egyébként a rendező ötlete volt) juttatta el a sci-fi horror egy korai jelenetét, amit alább ti is megcsodálhattok az io9 jóvoltából. A mosott kép és a dobozhang hatására mindenki fiatalabbnak érezheti magát úgy harminc-negyven évvel, aki részese volta VHS-korszaknak.

A szóban forgó jelenet azokra a fiatal roncsvadászokra (Cailee Spaeny, Archie Renaux, Isabela Merced, Spike Fearn, Aileen Wu) és az őket kísérő androidra (David Jonsson) fókuszál, akik sorsfordító útra indulnak egy használaton kívüli űrállomásra, ám ott a jobb élet reményét ígérő javak helyett szenvedés és halál vár rájuk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)